Tømrer Ballerup

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Tømrer til udskiftning af vinduer og døre

Tømrer Ballerup

Vi er et snedker- og tømrerfirma i stand til at varetage enhver tømreropgave, når du har behov for en tømrer i Ballerup. Hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis beskæftiger vi flere faglærte og erfarne tømrere og snedkere, hvorfor vi altid er parate til at stille op med en tømrer, når du har brug for det.

Vi har erfaring indenfor en lang række forskellige arbejdsområder, og er derfor i besiddelse af den relevante og nødvendige ekspertise, der skal til for at løse din opgave til perfektion. Vores tømrer dækker hele Ballerup, Glostrup, Herlev og omegn.

Vælg en faglært snedker og tømrer

Vælger du uddannet tømrer med relevant erfaring og stærke kompetencer, er du sikker på, at opgaven løses på bedste vis, hvad end det er i forbindelse med nybyg eller renovering. Vi løser enhver tømreropgave for både privatkunder og erhvervskunder. Vi lægger vægt på grundig rådgivning og et solidt forarbejde, således vi finder den løsning, som er mest optimal for dig.

Vi udfører blandt andet en række ydelser indenfor følgende arbejdsområder:

Kontakt os i dag og hør mere om indendørs renovering

Har du lyst til at høre mere om hvilke muligheder vi tilbyder inden for renovering? Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, ligesom vi altid giver et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan både kontakte os på telefon 20 61 25 03, på e-mail kontakt@tomrerfriis.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.