Tømrer Skovlunde

Vi løser enhver tømreropgave, når du mangler et professionelt tømrerfirma.

Din lokale tømrer i Skovlunde

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis bliver du mødt af en kvalitetsbevidst tømrer og snedker. Til konkurrencedygtige og fair priser løser vi alle typer tømrer- og snedkeropgave, hvor du har behov for en tømrer i Skovlunde.

Vi udfører en række forskellige ydelser indenfor de følgende områder:

Som VELFAC Vinduesmester har vi speciale i at udskifte og opsætte nye vinduer og døre. Vi tilbyder både levering og montering af Velux vinduer. Vores kompetencer dækker bredt, og vi rådgiver og vejleder altid gerne i forbindelse med dit renoverings- eller byggeprojekt. Vi løser flere forskellige opgaver og kommer gerne med inspiration til en skræddersyet tømrer- eller snedkerløsning.

indendørs renovering af tømrer- og snedkerfirma

Tømrer med kunden i centrum

Tømrer- og Snedkermester Martin Friis er et tømrerfirma, som du kan stole på overholde sine aftaler. Vi lægger vægt på god planlægning, hvorfor vi kan komme med et realistisk tilbud og tidsplan. Godt håndværk udført af materialer i god kvalitet er sammen med den gode service vores førsteprioritet. Vi tilbyder løsninger, som holder længe og har de mindst mulige krav til den efterfølgende vedligeholdelse.

Vores base er i Rødovre, hvorfra vi gerne løser opgaver i hele københavnsområder, Glostrup, Ballerup, Herlev og Skovlunde. Når du har behov for en tømrer i Skovlunde, står vi klar til at tilbyde en skræddersyet løsning. Vi tilser gerne dit projekt med henblik på et tilbud og en professionel tømrerløsning.

Kontakt din tømrer i Skovlunde

Ønsker du rådgivning eller et tilbud fra en tømrer i Skovlunde, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 20 61 25 03 eller skrive til os på mail kontakt@tomrerfriis.dk. Derudover kan du også udfylde vores kontaktformular, så vender vores tømrer i Skovlunde tilbage hurtigst muligt.