Renovering

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Renovering

Renovering af indendørs­arealer

En indendørs renovering kan være mange forskellige ting. Det kan være at køkkenet og stuen skal lægges sammen til et køkken-alrum, at boligen skal udvides, kontoret skal opdeles osv. Indendørs renovering er en af vores absolutte spidskompetencer, så uanset hvilke behov og ønsker du måtte have, kan vi hjælpe dig. Med mere end 15 års erfaring i branchen har vi efterhånden løst de fleste typer opgaver for både privat- og erhvervskunder.

Nogle af de typiske opgaver inden for indendørs renovering vi løser:

Inden for renovering af lofter og vægge er vi særligt dygtige i arbejde med gipsvægge og gipsloft.

indendørs renovering af tømrer- og snedkerfirma

Din tryghed er i fokus

En renovering kan være stor investering, afhængigt af opgavens omfang, og hvilke ønsker og behov du måtte have. Derfor lægger vi stor vægt på, at du som kunde dels får præcis det resultat du ønsker og dels kan føle dig tryg under hele processen. En solid og gennemsigtig dialog mellem dig som kunde, og os som fagmænd, er en nødvendighed. Vi starter en hver renovering med en grundig samtale om dine ønsker. Herfra sørger vi for hele tiden at holde dig opdateret på projektets fremgang. Vi overholder altid vores aftaler og hos os skal du ikke være bekymret for ekstra gebyrer eller andre meromkostninger. Vi aftaler en fast pris – og den holder vi os til.

Kontakt os i dag og hør mere om indendørs renovering

Har du lyst til at høre mere om hvilke muligheder vi tilbyder inden for renovering? Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, ligesom vi altid giver et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan både kontakte os på telefon 20 61 25 03, på e-mail kontakt@tomrerfriis.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. 
Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”