Gavle og facader

Vælg en erfaren tømrer til renovering af gavle og facader

Gavle og facader

Tømrerfirma til renovering af gavle og facader

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis har vi flere metoder til renovering af gavle og facader. Mange vælger at få udført en løsning med trykimprægneret træ. Denne løsning har man selv mulighed for at male efterfølgende. Derudover er det også muligt at udskifte det gamle træ med hardieplank. Dette materiale er lavet af fibercement og er både miljøvenligt og stortset vedligeholdelsesfrit. Hardieplank ligner træ og fås i et væld af farver.

Vi ønsker på bedste vis at imødekomme dine ønsker, eksempelvis hvis du ønsker bedre belysning på loftrummet. Med bred viden og blandt andet velux vinduer tilbyder vi som VELFAC Vinduesmester gerne at udvikle en løsning, som imødekommer behovet.

Murstenshus med ny facade

Alsidigt tømrerfirma

Begynder træet på dine gavle og facader at rådne, vise tegn på utætheder eller på anden vis fremstå med fejl, er det på tide at få gavle og facader renoveret. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis er det vores speciale at give nyt liv til slidte og medtagede gavle og facader. Til hver en tømrer- eller snedkeropgave, du måtte have behov for at få udført, stiller vi gerne op med en tømrer i Rødovre og omegn. Vi dækker et bredt felt indenfor vores fag og tilbyder blandt andet ydelser indenfor de følgende områder:

Vi udfører derudover også en række opgaver vedrørende indendørs renovering. Som snedkermester varetager vi også adskillige forskellige snedkeropgaver.

Kontakt os for at få et tilbud på gavle og facader

Mangler du et professionelt tømrerfirma til dit bygge- eller renoveringsprojekt, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og kommer med et tilbud på den specifikke løsning, som du ønsker. Du kan ringe til os på telefon 20 61 25 03, skrive til os på mail kontakt@tomrerfriis.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”