Tilbygninger

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Tilbygning til ethvert formål

Få udvidet din bolig med en ny tilbygning til netop det formål, som du måtte have behov for. En ny tilbygning giver adskillige muligheder for boligudvidelse. Hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis, stiller vi en snedker og tømrer til din rådighed, når du skal have konstrueret en ny tilbygning. Hvad end det drejer sig om en terrasse, udestue eller anden tilbygning til boligudvidelse, er vi parate til at varetage hele entreprisen.

Vi løser en rækker opgaver for både privat og erhverv. I tæt samarbejde med dig, finder vi en løsning, som både opfylder dine behov og passer til din ejendom. Blandt andet tilbyder vi følgende tilbygninger:

En ny garagere i træ

Vælg en seriøs tømrer til at opføre din tilbygning

Når du vælger et professionelt tømrerfirma til at opføre din nye tilbygning, er du sikret, at arbejdet udføres korrekt. Før vi påbegynder arbejdet, udfører vi et grundigt forarbejde og kommer med et tilbud. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere, hvilket indebærer, at vi overholder enhver aftale, som vi måtte indgå. Vi er et tømrerfirma, som du kan regne med. Uanset omfanget af den opgave, som vi løser, er kvalitet, holdbarhed og god service højt prioriteret.

Gennem grundig rådgivning og vejledning, hjælper vi dig med at vælge den tilbygning og konstruktionen deraf, som passer dig og din bolig på bedste vis. Boligudvidelse er vores speciale, og vi finder altid den løsning, som er mest optimal. Vi bestræber os på, at tilbyde netop den tilbygning, som du ønsker at få opført.

Tag første skridt på vejen til dit næste byggeprojekt

Går du med tanker om boligudvidelse i form af en ny tilbygning, er vi de rette at kontakte. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 20 61 25 03 eller mail kontakt@tomrerfriis.dk. Vi kommer gerne med professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.