Terrasse

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Terrasse

Få den terrasse du drømmer om

Skal du bruge en tømrer til din nye terrasse, hjælper vi gerne med at finde en løsning, som passer til din ejendom. Med flere års erfaring indenfor tømrerfaget, kan vi bistå med den nødvendige rådgivning, når projektet skal planlægges. Uanset hvilken type terrasse, som du ønsker at få udført, kan vi løse opgaven. Eksempelvis kan vi stå for at bygge følgende:

  • Overdækket terrasse
  • Terrasse i flere niveauer
  • Sænket terrasse
  • Tagterrasse
  • Træterrasse
terrasse med trappe i træ

Nydelige og funktionelle terrasser i træ

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis kan vi hjælpe dig med at få præcis den terrasse du går og drømmer om. En terrasse kan bygges på mange forskellige måder afhængigt af hvilke behov du har og hvilke krav du stiller til din terrasse.

En terrasse kan for eksempel fungere som en tilbygning til en eksisterende bolig eller den kan placeres bagerst i haven, alt efter lys- og læforhold. En terrasse kan lige så bygges i flere niveauer, så den giver udsigt over haven.

Mulighederne er mange, men uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med en løsning, du kan nyde godt af i mange år fremover. Vi tilbyder professionel rådgivning og skræddersyer en løsning til dine behov. Med mere end 15 års erfaring i branchen, kan du trygt overlade dit næste terrasseprojekt i vores hænder.

Bredt udvalg af materialer og træsorter

Ligesom en terrasse kan bygges i mange forskellige former og designs, kan den også bygges med mange forskellige træsorter. Træet afgør terrassens udseende og hvilke udtryk den giver. Skal den for eksempel være lys eller mørk? Man kan også anvende komposit, som er et miljøvenligt produkt, der, udover rengøring, kræver minimal vedligeholdelse.

Du har ideerne, vi har den faglige ekspertise og nødvendige viden.

Erfaren og alsidig tømrer

Som dit tømrerfirma går vi langt for at tilbyde en skræddersyet løsning, som imødekommer ethvert ønske, som du måtte have. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis er vi specialister i tilbygning, hvorfor vi udover terrasser også kan bygge skur og udhuse samt carporte og garager. Overvejer du at få bygget en tilbygning i træ til din ejendom, er vi den rette samarbejdspartner. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne. Vi kommer gerne med et tilbud på en god løsning.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for information omkring hvilke terrasser vi kan tilbyde dig? Eller mangler du måske inspiration? Kontakt os allerede i dag, så tager vi en samtale om dine ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi dig og besigtiger din grund, og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 20 61 25 03, på e-mail kontakt@tomrerfriis.dk eller gennem formularen nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig og til at bygge din nye terrasse.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”