Gulve, lofter og vægge

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Gulve, lofter og vægge

Hvis du ønsker at lægge nye gulve, drømmer om et nyt loft eller planlægger at sætte en ny væg op, skal du først overveje, hvilken type væg, loft eller gulv, du gerne vil have.

Når du udskifter gulve, loft eller får lavet en ny væg, bør du altid overveje at ekstraisolere, da det giver dig en besparelse på lang sigt.

Hvad lofter angår, er mange begyndt at sætte gipsloft op i stedet for profilbrædder, men valget er dit. Gipslofter har bl.a. den fordel, at loftet er ensartet og uden forstyrrende detaljer, det er brandsikkert, nemt at gøre rent og hurtigt at montere, spartle og male. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvilket materiale der tiltaler dig. Herefter udarbejder vi et tilbud til dig ud fra dine præferencer.

Det mest optimale, hvis du vil sætte en væg op i et rum og skabe to rum eller lave børneværelse i et hjørne af din stue, er at bruge gipsvægge. Afhængigt af behov og krav kan man udforme væggene på mange forskellige måder, herunder lydisolere eller brandsikre dem. Vi har stor erfaring med at sætte vægge op og derigennem skabe nye rum. Kontakt os, så booker vi en aftale, hvor vi kommer ud og giver dig et tilbud på den mest optimale løsning på dit projekt.

Nye gulve lagt af tømrerfirma tømrer- og snedkermester Martin Friis 4

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”