Skur og udestue

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Skur og udestue

Skræddersyede løsninger

Mangler du et nyt skur til græsslåmaskinen, skal pejsebrændet holdes tørt i et brændeskur, eller vil du give familien mulighed for at være udendørs med en ny udestue?

Vi opfylder dine ønsker og behov og hjælper dig med at finde en løsning, der harmonerer med din ejendom. Vær dog opmærksom på, at større byggerier som udestue og udhus skal meldes til kommunen, og der skal søges byggetilladelse. Det mest optimale er, at vi mødes og taler om dit projekt, og hvordan det kan løses.

Vi hjælper gerne med at lægge en plan for projektet, når du skal have bygget nyt skur eller en ny udestue. Som tømrer kan vi eksempelvis bygge følgende:

  • Skur
  • Udhus
  • Brændeskur
  • Udestue
Hvidt udhus som er bygget af et professionelt tømrerfirma

Tømrer til nyt skur eller ny udestue

Når du vælger et professionelt tømrerfirma til at opføre et nyt skur eller en ny udestue, er du sikret, at arbejdet udføres korrekt. Før vi påbegynder arbejdet, udfører vi et grundigt forarbejde og kommer med et tilbud. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med både kunder og samarbejdspartnere, hvilket indebærer, at vi overholder enhver aftale, som vi måtte indgå. Vi er et tømrerfirma, som du kan regne med. Uanset omfanget af den opgave, som vi løser, er kvalitet, holdbarhed og god service højt prioriteret.

Gennem grundig rådgivning og vejledning, hjælper vi dig med at vælge den tilbygning og konstruktionen deraf, som passer dig og din bolig på bedste vis. Boligudvidelse er vores speciale, og vi finder altid den løsning, som er mest optimal. Vi kan udover nyt skur eller udestue også stå for tilbygning i form af terrasser, garager og carporte.

Kontakt os i dag for et tilbud

Går du med tanker om boligudvidelse i form af et nyt skur eller en ny udestue, er vi de rette at kontakte. Du er velkommen til at kontakte os på enten telefon 20 61 25 03 eller mail martin@tomrerfriis.dk. Vi kommer gerne med professionel rådgivning samt et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre nærmere om projektet.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”