Carporte og garager

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Carporte og garager

Få din egen overdækkede P-plads

Skal bilen i tørvejr, eller mangler du en garage som opbevaringsrum, finder vi en løsning, der passer til din ejendom og dine behov. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis finder du en tømrer til din nye carport.

Når der skal bygges en ny carport eller garage, er det vigtigt at tage højde for både placering, konstruktion og placering. Hos os finder du en tømrer, som hjælper gennem hele projektet. Står vi for at levere din nye carport, får du en samlet og skræddersyet løsning.

Skal du have bygget en ny carport, kan vi blandt andet tilbyde følgende:

  • Carport i træ
  • Overdækket carport
  • Muret garage
Tømrer- og snedkermester Martin Friis tilbyder garage i træ

Ny carport som passer til din ejendom

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis kan vi udføre enhver type carport eller garage i træ. Ønsker du at få muret en garage eller dele af den, har vi ydermere bred erfaring med at håndtere entrepriser, hvor vi samarbejder med andre faggrupper såsom murere. Vi rådgiver dig omkring konstruktion, materialevalg og udseende og hjælper dig med at beslutte, hvordan carporten eller garagen bliver en integreret del af din ejendom. Vi kan i denne forbindelse også stå for opsætning af nye døre og vinduer.

Som dit tømrerfirma sætter vi dine ønsker i første rækker. Vi er gerne med til at planlægge projektet og udførelsen af din nye carport. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi os, at din tilbygning bliver som ønsket. Vi kan ydermere også stå for tilbygning af terrasser, skur og udhuse.

Kontakt os for et tilbud på en ny carport

Med os som din tømrer er du sikret et godt samarbejde og et resultat i højeste kvalitet. Et godt samarbejde bygger på tillid, hvorfor du kan være sikker på, at vi overholder enhver aftale.

Er du interesseret i at høre nærmere om mulighederne for et samarbejde med os, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en snak om projektet og kommer med et tilbud på den ønskede løsning. For at høre nærmere kan du enten ringe til os på telefon 20 61 25 03 eller skrive til os på mail martin@tomrerfriis.dk.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. 
Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”