Kommuner og boligforeninger

Kommuner og bolig­foreninger

Jeres professionelle samarbejdspartner

Hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis har vi gennemgående erfaring med at hjælpe kommuner og boligforeninger med alle former for tømrerarbejde. Vores store faglige viden og kompetencer gør, at vi altid leverer et professionelt stykke arbejde – uanset om det drejer sig om nybyg, renovering eller vedligeholdelse.

Vi hjælper blandt andet med:

  • Reparation og justering af døre og vinduer
  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Udskiftning eller renovering af Velux vinduer
  • Udskiftning af indvendige døre, gulve og fodpaneler
  • Udskiftning af køkkener
  • Udbedring efter vandskader og brandskader
  • Udbedring af stormskader
  • Udbedring af diverse forsikringssager
  • Opsætning af nye lofter

Vi har faste samarbejder med mere end 15 forskellige boligforeninger i Københavnsområdet, samt Ballerup, Rødovre, Gentofte og Egedal kommune.

Kvalitet, erfaring og bæredygtighed

Hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis er vi altid opdaterede på de nye teknologier og materialer inden for tømrerbranchen, og kan derfor altid tilbyde gennemtænkte løsninger, der lever op til jeres ønsker og behov. Vi bygger desuden med miljøet in mente, og sørger derfor for altid at vælge materialer og løsninger, der er så bæredygtige og skånsomme som muligt.

Kontakt os i dag

Skal I bruge et samarbejder med en dygtig og pålidelig tømrer? Kontakt Tømrer- og snedkermester Martin Friis i dag, og lade os tage en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Vi kan kontaktes på telefon 20 61 25 03 eller gennem formularen her på siden.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”