Gipsvægge & gipsloft

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Gipsvægge & gipsloft

Eksperter i gipsvægge og gipsloft

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis har vi specialiseret os i skræddersyede løsninger med gipsvægge og gipsloft. Gips giver nogle unikke muligheder og kan designes på mange forskellige måder, så dit hjem, dit kontor eller jeres institution kan få det udtryk i ønsker. Vi har mere end 15 års erfaring i tømrer- og snedkerbranchen og har de seneste mange år udført en lang række projekter med gipsvægge og gipsloft.

Vægge og lofter med mange fordele

I forbindelse med en indvendig renovering, kan det være fornuftigt at overveje om gipsvægge eller et gipsloft kan indfri dine ønsker og behov.

Et gipsloft giver et ensartet loft og ligner et klassisk pudset loft. Et gipsloft er brandsikkert og meget nemt at vedligeholde. Derudover er det hurtigt at montere og male, og er derfor en effektiv løsning. Gipsloft er gennem de seneste år blevet en meget populær løsning og bruges i dag ved størstedelen af alle nybyggerier – både i private hjem, og i virksomheder og offentlige institutioner. Gipsloft er desuden en billigere løsning end mange andre lofter og et godt alternativ til for eksempel profilbrædder.

Gipsvægge er ligeså et populært valg, og har været det siden 60’erne. Mulighederne med gipsvægge har dog udviklet sig meget gennem det seneste årti. Gipsvægge har ofte været forbundet med en hurtig løsning og billig løsning til at dele et rum eller et kontor op, men samtidig ikke har været i stand til at holde lyd ude. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis, tilbyder vi lydisolerede og brandsikre løsninger. Ved at opsætte lydglas mellem gipspladerne, får man gipsvægge der minimere støjgener. Gipsvægge er derfor en oplagt løsning til for eksempel kontorer, mødelokaler og børneværelser.

Se vores referencer og få inspiration til dit næste projekt. Her kan du blandt andet læse om en kontorløsning vi har lavet med lydisolering.

For mere information om gipsvægge og gipsloft, kontakt os

Har du lyst til at vide mere om de mange fordele ved gipsvægge og gipsloft, kan du altid kontakte os. Vi rådgiver og vejleder om de bedste løsninger til at indfri dine ønsker. Vi skræddersyer en løsning til dig og giver samtidig et uforpligtende tilbud, ligesom vi naturligvis gerne kommer forbi og besigtiger opgaven. Giv os et kald på telefon 20 61 25 03 eller skriv til os på e-mail kontakt@tomrerfriis.dk. Alternativt kan du benytte vores kontaktformular her på siden.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”