Snedkeropgaver

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Snedkeropgaver

Snedkermester til specialopgaver

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis synes vi altid, at det er spændende med specialopgaver. Med flere års erfaring indenfor vores håndværk kan vi løse en række forskellige og unikke snedkeropgaver.

  • Reoler
  • Senge
  • Radiatorskjulere
  • Borde og bænke

Vi løser gerne mere komplekse opgaver, og vi hjælper ligeledes gerne med at finde kreative løsninger, som imødekommer dine ideer og ønsker. Har du en ide til en snedkeropgave, du ønsker at få udført, er du velkommen til at kontakte vores snedkermester for at høre mere om mulighederne. Vi tager gerne en snak om ideen og kommer med et tilbud på din snedkeropgave. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis er ingen snedkeropgaver for små eller store.

Stue med parketgulve lagt af et professionelt tømrerfirma 2

Kontakt os her for et tilbud på dit projekt

Er du interesseret i at tage en snak med vores snedkermester om dine ideer til snedkeropgaver, er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne med et tilbud på en professionel og kreativ løsning. Du kan enten kontakte os på telefon 20 61 25 03 eller på mail kontakt@tomrerfriis.dk. Vi ser frem til at høre mere om projektet.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”