Om os

Vælg en erfaren tømrer til dit projekt

Om os

Tømrer- og Snedkermester Martin Friis startede 11. januar 2010.

Firmaet startede som en enkeltmandsvirksomhed med kun Martin i firmaet. På trods af, at det var midt i finanskrisen, fik han bygget et lille tømrer- og snedkerfirma op stille og roligt. Hans mindset var, at hvis det kunne lykkes i krisetider, så ville han altid klare den. Siden 2010 er virksomheden stille og roligt blevet større. I dag er firmaet lavet om til et anpartsselskab og består af 1 tømrermester (Martin), 1 byggeleder, 6 tømresvende, 2 tømrelærlinge, samt 3 snedkersvende.

Når vi går ind i en opgave, er det vigtigste for os, at kunden har fået en god kvalitet og er tilfreds med os. 90 % af vores kunder kommer, fordi tidligere kunder har anbefalet os videre til nye kunder. Den gode kundeservice er vores eksistensberettigelse. Vores mål er at være det trofaste tømrer- og snedkerfirma, som folk altid kan regne med. Vi skal have tid til at servicere vores kunder ordentligt, og vores vækst skal komme i det tempo, vi kan følge med i.

Vi vil gerne være den lokale tømrer og snedker, som sætter den gode kontakt med vores kunder i højsædet. Den gode kontakt og overholdelse af de indgåede aftaler er alfa & omega i et godt samarbejde.

Team hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis

Mød vores medarbejdere

Tømrer

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”