Tømrer Herlev

Lokal tømrer til alle byggeprojekter

Alsidig tømrer i Herlev

Har du gået med tanken om at få lavet en ny terrasse, udskiftet dine vinduer, få bygget din egen unikke vinreol eller måske noget helt andet? Så er det Tømrer og Snedkermester Martin Friis, du skal have fat i. Hos os får du en tømrer med masser af erfaring, hvor kvalitet og kundeservice går hånd i hånd, og hvor du får en løsning, der er skræddersyet til at matche dine ønsker og behov.

Vi løser en lang række opgaver inden for branchens rammer, herunder blandt andet:

Vi har base i Rødovre, et stenkast fra Herlev, og har derfor, gennem de seneste 15 år, løst en lang række opgaver i lokalområdet. Vi har gennemgående kendskab til både byggestilen og det æstetiske udtryk i Herlev, og er derfor et oplagt valg, når du skal bruge en tømrer.

indendørs renovering af tømrer- og snedkerfirma

En tømrer, hvor ro i maven er en del af prisen

Vi ved at det kan være overvældende at skulle kaste sig ud i et byggeprojekt, hvor du skal stole blindt på de fagmænd, du nu engang har valgt til at udføre det. Derfor sørger vi hos Tømrer og Snedkermester Martin Friis altid for at føre en solid og gennemsigtig dialog i øjenhøjde – uanset om vi arbejder for privat- eller erhvervskunder, kommuner eller boligforeninger.

Vi sørger altid for, i fællesskab, at lægge en god plan for projektet, så du ved hvad du kan forvente hvornår. Vi sørger naturligvis også for at give en fast pris på opgaven, ligesom vi holder dig opdateret undervejs, hvis der, mod forventning, skulle opstå forsinkelser eller andre komplikationer. Alt dette, så vi kan sørge for at du har ro i maven, når du samarbejder med din lokale tømrer i Herlev.

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Kontakt Tømrer og Snedkermester Martin Friis, når du skal bruge en tømrer i Herlev. Vi er altid klar på at tage en snak om dit næste projekt og afgiver naturligvis altid et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning. Ring på telefon 20 61 25 03 eller udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage hurtigst muligt.