Tømrer Hvidovre

Erfaren tømrer til dit næste projekt

Tømrer i Hvidovre med sans for detaljen

Hos Tømrer og Snedkermester Martin Friis får du udsøgt tømrerarbejde, kundeservice i topklasse og langtidsholdbare løsninger. Alt sammen til konkurrencedygtige priser. Vi er et alsidigt tømrerfirma, der løser stort set alle typer opgaver inden for branchens rammer.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

Vi kører dagligt i Hvidovre og omegn, og lægger også gerne vejen forbi dig, når du har brug for en tømrer til dit næste projekt. Vi løser opgaver af alle størrelser, for både privat- og erhvervskunder, samt kommuner og boligforeninger. Kontakt os i dag og lade os høre, hvordan vi kan hjælpe dig i mål med dit næste projekt.

indendørs renovering af tømrer- og snedkerfirma

En tømrer der kan varetage hele entreprisen

Med mere end 15 år i branchen har vi efterhånden set det meste. Vi har gennem tiden opbygget et stærkt netværk af samarbejdspartnere fra forskellige faggrupper, hvilket gør Tømrer og Snedkermester Martin Friis i stand til at varetage hele hovedentreprisen på dit næste renoveringsprojekt i Hvidovre.

Efter grundig forventningsafstemning og planlægning, står vi for koordinationen af samtlige fagmænd på projektet. Således sikrer vi at maleren ikke går i vejen for vvs’eren, elektrikeren får udført sin del før tømrerne lægger sidste hånd på projektet osv. Du kan altså trygt læne dig tilbage og se dine ønsker blive til virkelighed.

Kontakt din lokale tømrer i Hvidovre i dag

Skal vi hjælpe dig med dit næste byggeprojekt? Kontakt os i dag og lad os tage en snak om dine ønsker og hvordan vi kan indfri dem. Vi yder professionel rådgivning og lægger gerne vejen forbi din adresse, hvis opgaven byder det. Ring på telefon 20 61 25 03 eller udfyld formularen her på siden, og få et uforpligtende tilbud fra din lokale tømrer.