Tømrer Rødovre

Din lokale byggeleder

Tømrer i Rødovre

Hos os bliver du altid mødt af en dygtig tømrer til at løfte opgaven. Vi udfører en lang række af forskellige opgaver indenfor faget. Hvad end du skal have opført gipsvægge og gipsloft eller renoveret gavle og facader, er vi klar til at stille op med en tømrer i hele Rødovre eller Storkøbenhavn.

Vi løser blandt andet følgende tømreropgaver:

Tømrer hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis arbejder med træ

Vi har kunden i centrum

Hos Tømrer- og snedkermester Martin Friis tilbyder vi en kvalificeret og kvalitetsbevidst tømrer i Rødovre. Vi er en tømrervirksomhed med erfaring og stærke kompetencer. Vi er i stand til at løse en bred vifte af forskellige snedker- og tømreropgaver, hvorfor du altid kan regne med vores faglige ekspertise, når du har brug for en kompetent og erfaren tømrer. Vi står altid til rådighed med en håndværker i Rødovre, hvor vi holder til, samt Københavnsområdet. Vi hjælper gerne til ved byggeprojekter i vores lokalområde.

Uanset hvilken snedker- eller tømreropgaver du har behov for, at vi løser, er vi klar til at tilbyde den mest optimale løsninger. Vi er et tømrerfirma med vægt på ansvarsbevidsthed og sammenhold. Vi vægter altid vores kunders tilfredshed. Vi skaber resultater i god kvalitet og fokus på at skabe god service. Vi varetager enhver opgave med engagement og positivitet. Vi arbejder professionelt og overholder aftaler, vi leverer vores løsninger til tiden og altid i højeste kvalitet.

Hovedentrepriser

Som erfarent tømrer-virksomhed med mange år i branchen, og en bred vifte at større byggeprojekter bag os, tilbyder vi naturligvis også at varetage hovedentreprisen på dit renoveringsprojekt. Skal dit nykøbte bolig for eksempel have en make-over før du flytter ind, bistår vi med råd, vejledning, byggestyring og fremragende håndværk på hele projektet. I fællesskab lægger vi en plan og herfra står vi for koordineringen af faggrupper, og sørger for at du får præcis det resultat du drømmer om.

Kontakt os for en tømrer i Rødovre

Har du brug for en tømrer i Rødovre, er vi klar til at løfte opgaven. Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi tilbyder gerne rådgivning og et helt uforpligtende tilbud. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 20 61 25 03 eller skrive på mail kontakt@tomrerfriis.dk.