Hegn

Vi tilbyder adskillige løsninger, når du skal have opsat et stakit eller hegn.

Hegn

Hegn og stakit i træ

Overvejer du at få opsat et nyt hegn eller stakit, kommer vi gerne ud og tilser opgaven for at finde den rette løsning til dig. Vi har adskillige løsningsforslag, hvorfor vi kan finde en løsning, som passer til netop dit behov for hegn. Vi tilbyder løsninger i høj kvalitet med mindst mulig vedligeholdelse. Blandt andet udfører vi følgende typer hegn:

  • Plankeværk
  • Lamelhegn
  • Klinkehegn
  • Bambushegn
  • Hegn i pileflet

Vi er dit tømrerfirma ved flere forskellige tømrer- og snedkeropgaver. Hos tømrer- og snedkermester Martin Friis bestræber vi os altid på at levere det bedst mulige håndværk. Vi kan levere netop det hegn, som du ønsker at få opsat på din grund.

Nyt hvidt hegn i træ i en have opsat af tømrerfirma Martin Friis

Kontakt os for et tilbud på dit kommende hegn

Er du interesseret i at få et tilbud på et nyt hegn, er du velkommen til at kontakte os for en dialog om opgaven. Du kan udfylde vores kontaktformular, skrive til os på mail kontakt@tomrerfriis.dk eller ringe til os på telefon 20 61 25 03. Vi ser frem til at høre mere om projektet.

Udskiftning af skydedør til haven

Har fået skiftet en skydedør til haven. Alle aftaler blev overholdt med ordentlighed og punktlighed. Fremragende håndværk perfekt udført. Kan varmt anbefale Martin Friis og hans dygtige team

Nyt gulv

Vi har fået lavet nyt trægulv. Kort ventetid, flot arbejde, alle aftaler overholdt, venlige håndværkere. Vi kan varmt anbefale Martin Friis :-).

Kan varmt anbefales!

Fik udskiftet terrassedør. Super behagelig og dygtig håndværker. Har kun ros.
Prisen holdt også hvad tilbuddet lød på, så alt i alt en rigtig god oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage næste gang vi skal ha tømre.

stjerner

“Brugt firmaet flere gange til forskellige byggesager og har været lige så tilfreds hver gang. Mesteren er bare så service mindet og tilgængelig og medarbejderne så kompetence til at løse opgaverne, opgaverne løst til tiden og en aftale er en aftale.”

stjerner

“Martin og hans dygtige folk har lavet klinkebeklædning på tilbygningerne på vores træhus. I forbindelse med dette har de også leveret og monteret 2 vinduer til vores 2 badeværelser. Martin har virkelig styr på tingene, og det er så betryggende som kunde.”

stjerner

“Jeg har brugt Martin Friis ved flere lejligheder. Utrolig kompetent og holder deres aftale. Altid god og positiv kommunikation Vil til en hver tid anbefale Martin Friis”