Renovering

Renovering af indendørsarealer

En indendørs renovering kan være mange forskellige ting. Det kan være at køkkenet og stuen skal lægges sammen til et køkken-alrum, at boligen skal udvides, kontoret skal opdeles osv. Indendørs renovering er en af vores absolutte spidskompetencer, så uanset hvilke behov og ønsker du måtte have, kan vi hjælpe dig. Med mere end 15 års erfaring i branchen har vi efterhånden løst de fleste typer opgaver for både privat- og erhvervskunder.

Nogle af de typiske opgaver inden for indendørs renovering vi løser:

Inden for renovering af lofter og vægge er vi særligt dygtige i arbejde med gipsvægge og gipsloft.

Din tryghed er i fokus

En renovering kan være stor investering, afhængigt af opgavens omfang, og hvilke ønsker og behov du måtte have. Derfor lægger vi stor vægt på, at du som kunde dels får præcis det resultat du ønsker og dels kan føle dig tryg under hele processen. En solid og gennemsigtig dialog mellem dig som kunde, og os som fagmænd, er en nødvendighed. Vi starter en hver renovering med en grundig samtale om dine ønsker. Herfra sørger vi for hele tiden at holde dig opdateret på projektets fremgang. Vi overholder altid vores aftaler og hos os skal du ikke være bekymret for ekstra gebyrer eller andre meromkostninger. Vi aftaler en fast pris – og den holder vi os til.

Kontakt os i dag og hør mere om indendørs renovering

Har du lyst til at høre mere om hvilke muligheder vi tilbyder inden for renovering? Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi og besigtiger opgaven, ligesom vi altid giver et gratis og uforpligtende tilbud. Du kan både kontakte os på telefon 20 61 25 03, på e-mail martin@tomrerfriis.dk eller gennem vores kontaktformular her på siden.

15 + 9 =

Ring 20 61 25 03
Indhent tilbud