Nye Vinduer og Døre

Vi leverer og monterer dine nye vinduer og døre

Skal du have nye vinduer og døre? Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis, har vi mere end 15 års erfaring i branchen og har efterhånden leveret, monteret og udskiftet en lang række vinduer og døre, for både privat- og erhvervskunder. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig, uanset omfanget af din opgave og uanset hvilke behov du måtte have.

Hvornår bør jeg skifte til nye vinduer og døre?

Der kan være mange gode grunde til at udskifte til nye vinduer og døre. Måske er dine vinduer og døre slidte og utætte, eller måske skal du bruge nye vinduer og døre i forbindelse med nybyg eller renovering. Nogle af de hyppigste årsager vi ser er:

  • Slid og utætheder
  • Råd og svamp
  • Klimaoptimering
  • Dårligt indeklima

Der er store besparelsesmuligheder ved at installere nye vinduer og døre i din bolig eller på kontoret. Varmeregningen bliver mindre, indeklimaet bliver bedre, og boligen bliver både mere værd og lettere at afsætte, hvis den en dag skal sælges.

Mulighederne er mange, når du skal vælge nye vinduer og døre. Vi yder topprofessionel rådgivning om, hvilke muligheder der matcher dine behov. Vi er specialister i Velux-vinduer og har et tæt samarbejde med Velux, der bl.a. medfører, at hvis Velux modtager en kundeforespørgsel, henviser de kunden til os.

Book en gratis besigtigelse og få et uforpligtende tilbud

Den normale procedure i forhold til levering og montering af nye vinduer eller døre er, at vi starter med at lægge vejen forbi og besigtige opgaven. Vi måler op og tager en snak om, hvilke ønsker og behov du har. Vi skræddersyer en løsning til dig og udarbejder samtidig et uforpligtende tilbud. Herfra er vi klar til at gå i gang, så snart det passer ind i din kalender.

Kontakt os i dag og hør mere. Vi er klar til at besvare din henvendelse på telefon 20 61 25 03 eller på e-mail martin@tomrerfriis.dk. Du er også velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring 20 61 25 03
Indhent tilbud