Velux vinduer

Levering og montering af Velux vinduer

Mere lys i boligen skaber gladere mennesker, bedre humør og mere overskud i hverdagen. Ovenlysvinduer kan skabe en helt ny stemning i ethvert rum, med optimalt indtag af dagslys. Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis er vi dagslysrådgivere i Velux vinduer. Vi kan derfor bistå dig allerede fra de indledende faser med inspiration og planlægning, ligesom vi kan levere og montere vinduerne.

Vinduer med mange muligheder

Velux Vinduer giver et væld af muligheder for at trække dagslys ind i dagligstuen, køkkenet, badeværelset eller kontoret. Velux tilbyder ovenlysvinduer, tagvinduer og lystunneller, til både skrå og flade tage. Velux Vinduer fås både med manuel og elektrisk betjening og kombineret med gardiner fra Velux, kan du få en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og til dit hjem.

Hvis du skal have udskiftet dine vinduer, eller have lavet en indendørs renovering, kan du med fordel anvende Velux vinduer, hvis du ønsker kvalitet, fleksibilitet og udsøgt design. Derudover får du mulighed for at skabe de bedste forudsætninger for et godt indeklima med elektronisk klimastyring, der hele tiden måler temperatur, fugt og CO2 i rummet.

Dagslysrådgivere i Velux Vinduer

Vi har været i tømrer- og snedkerbranchen i mere end 15 år og har derfor mange erfaringer at trække på, med hensyn til udskiftning af vinduer og døre. Vi er desuden dagslysrådgivere i Velux vinduer, som er et kvalitetsstempel vi har opnået gennem kurser og årlige opfølgninger, udbudt af Velux. Her kan du læse mere om hvad det vil sige at være Dagslysrådgiver. Samarbejdet betyder at vi jævnligt får henvist kunder fra Velux, når de skal anbefale et kompetent og specialiseret tømrerfirma, med den rette erfaring. Det er vi stolte af og derfor vil vi blive ved med at holde os opdaterede på nye produkter og nye arbejdsmetoder.

Få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning

Har du brug for mere information eller lyst til at høre om mulighederne med vinduer fra Velux? Vi er klar til at besvare din henvendelse og tage en snak om dine ønsker og behov. Vi finder i fællesskab den optimale løsning og afgiver samtidig et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os på telefon 20 61 25 03 eller på email martin@tomrerfriis.dk. Du er også velkommen til at skrive direkte gennem vores kontaktformular nederst på siden. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ring 20 61 25 03
Indhent tilbud