Terrasse

Nydelige og funktionelle terrasser i træ

Hos Tømrer- og Snedkermester Martin Friis kan vi hjælpe dig med at få præcis den terrasse du går og drømmer om. En terrasse kan bygges på mange forskellige måder afhængigt af hvilke behov du har og hvilke krav du stiller til din terrasse.

En terrasse kan for eksempel fungere som en tilbygning til en eksisterende bolig eller den kan placeres bagerst i haven, alt efter lys- og læforhold. En terrasse kan lige så bygges i flere niveauer, så den giver udsigt over haven.

Mulighederne er mange, men uanset hvad du ønsker, kan vi hjælpe dig med en løsning, du kan nyde godt af i mange år fremover. Vi tilbyder professionel rådgivning og skræddersyer en løsning til dine behov. Med mere end 15 års erfaring i branchen, kan du trygt overlade dit næste terrasseprojekt i vores hænder.

Bredt udvalg af materialer og træsorter

Ligesom en terrasse kan bygges i mange forskellige former og designs, kan den også bygges med mange forskellige træsorter. Træet afgør terrassens udseende og hvilke udtryk den giver. Skal den for eksempel være lys eller mørk? Man kan også anvende komposit, som er et miljøvenligt produkt, der, udover rengøring, kræver minimal vedligeholdelse.

Du har ideerne, vi har den faglige ekspertise og nødvendige viden.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål eller brug for information omkring hvilke terrasser vi kan tilbyde dig? Eller mangler du måske inspiration? Kontakt os allerede i dag, så tager vi en samtale om dine ønsker og behov. Vi lægger gerne vejen forbi dig og besigtiger din grund, og giver efterfølgende et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi kan kontaktes på telefon 20 61 25 03, på e-mail martin@tomrerfriis.dk eller gennem formularen nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig og til at bygge din nye terrasse.

Ring 20 61 25 03
Indhent tilbud