Gulve, lofter og vægge

Hvis du ønsker at lægge nye gulve, drømmer om et nyt loft eller planlægger at sætte en ny væg op, skal du først overveje, hvilken type væg, loft eller gulv, du gerne vil have. Når du udskifter gulve, loft eller får lavet en ny væg, bør du altid overveje at ekstraisolere, da det giver dig en besparelse på lang sigt.

Hvad lofter angår, er mange begyndt at sætte gipsloft op i stedet for profilbrædder, men valget er dit. Gipslofter har bl.a. den fordel, at loftet er ensartet og uden forstyrrende detaljer, det er brandsikkert, nemt at gøre rent og hurtigt at montere, spartle og male. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvilket materiale der tiltaler dig. Herefter udarbejder vi et tilbud til dig ud fra dine præferencer.

Det mest optimale, hvis du vil sætte en væg op i et rum og skabe to rum eller lave børneværelse i et hjørne af din stue, er at bruge gipsvægge. Afhængigt af behov og krav kan man udforme væggene på mange forskellige måder, herunder lydisolere eller brandsikre dem. Vi har stor erfaring med at sætte vægge op og derigennem skabe nye rum. Kontakt os, så booker vi en aftale, hvor vi kommer ud og giver dig et tilbud på den mest optimale løsning på dit projekt.

Ring 20 61 25 03
Indhent tilbud