Referencer

Referencer

Bænke på Tjørnegårdsskolen

Vi blev kontaktet af Tjørnegårdsskolen i Gentofte, som vi normalt laver den daglige vedligeholdelse for. Vi skulle give et tilbud på nogle nye bord-/bænkesæt, og det ville vi selvfølgelig gerne. Mod 3 andre firmaer gav vi bud på opgaven og vandt den. Vores snedker Flemming har lavet alle borde og bænke, og da de var færdige, kørte han ud og monterede dem. Der er samlet lavet 2 bord-/bænkesæt og 6 enkeltstående bænke.

Sum ex. moms 39.000

Skræddersyet reol

Marianne og hendes mand Lars havde en drøm om en reol, som passede lige ind i deres stue. Martin var ude og snakke med Marianne om en indretning, og de tegnede en råskitse sammen. Reolen er lavet af standard MDF-plade, som efterfølgende blev malet.

Sum ex. moms 17.000

Tilbygning til stue på 50 m2 

Er huset blevet for lille, kan vi hjælpe jer med at bygge det større. Her har vi lavet en tilbygning på 50 m2 med loft til kip og store vinduespartier. Samtidig med tilbygningen lavede vi nyt køkken for kunden, så de fik den perfekte helhed i deres nye køkken-alrum og stue. I køkkenet blev der tilmed installeret to Velux vinduer for at få noget dagslys ind i et ellers mørkt køkken. Kunden fik den stue og det køkken-alrum, de havde drømt om, og hele familien fik mere plads at boltre sig på og meget mere lys ind i deres bolig

Sum ex. moms 498.000

Renovering af stue med fritlagte spær

Denne kunde var træt af, at stue og køkken var opdelt i to rum, og de syntes, at rummene virkede små, og der manglede lys. Vi foreslog dem at lave loft til kip i hele den del af huset, som var stue og køkken. Der blev monteret fire Velux vinduer, sat en let skillevæg op mellem stue og køkken, hvor der blev monteret glas i toppen af væggen, så lyset kan komme igennem begge rum. Glasset gjorde også, at støjen fra køkkenet ikke kunne gå direkte ind i stuen, og så ser det eksklusivt ud.

Sum ex moms 186.000

Tagrenovering i Køge

Vi fik lov at være med i et udbud på en forsikringssag, hvor undertaget var fyldt med skimmelsvamp. Vi fik opgaven på at afmontere alle de eksisterende tegl, fjerne og bortskaffe alle lægter, undertagslister og undertag. Det øverste lag isolering skulle også fjernes, da der kunne sidde skimmelsporer i det. Derefter kom der et saneringsfirma og rensede alle spær for skimmelsvamp. Så var det på med nyt undertag (denne gang den rigtige slags undertag). Kunden valgte selv at få kørt de gamle tagsten væk og betalte så selv for, at der kom helt nye tagsten på taget, så da vi var færdige, havde han et helt nyt tag. Vi har stået for koordinering med stillads, murer og saneringsfolk.

Sum ex moms 241.000

Ejendomsservice i kommuner

Vi laver rigtig meget arbejde i Gentofte kommune, hvor vi står for den daglige service af flere skoler og daginstitutioner. Når de har lidt større opgaver, er vi med til at give tilbud sammen med 2-3 andre firmaer.

Ejendomsservice i boligforeninger

Vi har en aftale med flere boligforeninger om, at vi hjælper dem med deres tømrer- og snedker-relaterede opgaver. Vi har lavet et simpelt excel ark, hvor boligforeningen skriver opgaver og kontaktoplysninger ind, når beboerne har nogle ting, der skal laves, og så laver vi aftale med beboerne og kører ud, når der er et passende antal opgaver på listen, som vi løser samtidig. Ved at samle opgaverne sparer boligforeningen en masse penge på, at vi ikke skal køre frem og tilbage mange gange.

Ved mindre hasteopgaver som for eksempel en dør, der ikke kan låses, eller et vindue, der sidder løst, kommer vi samme dag og udfører arbejdet, enten permanent eller midlertidigt, hvis vi skal skaffe materialer hjem.

Velux opgaver

Vi har været på kursus hos Velux og er uddannet Dagslys-rådgiver. Dette betyder, at Velux sender kunder i vores retning, når de får forespørgsler på opgaver. Vi skifter rigtig mange ovenlysvinduer, og vores kunder bliver tit overrasket over, hvor meget dagslys man kan få ind gennem et ovenlysvindue. Dagslys skaber glæde og overskud i hverdagen.

VELUX Dagslys-rådgiver tilbyder følgende:

  • Gratis skriftligt tilbud
  • Har deltaget i VELUX dagslys kursus
  • Modtager informationsmateriale om dagslys og indeklima
  • Deltager årligt på VELUX opfølgningskursus
  • Giver tydelig angivelse af VELUX produkter i det skriftlige tilbud
  • Har valgt at udvikle sin viden om VELUX produkter som en synlig del af forretningen