Tag og tagrender

Skal du have nyt tag, skal der tages højde for, at spærene kan bære det nye tag. Hvis du f.eks. har eternittag nu og vil have tegltag, er det ikke sikkert, at tagkonstruktionen kan bære det. Det hjælper en ingeniør med at afgøre. Vi kan udarbejde et komplet tilbud til dig, der inkluderer en ingeniør.

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type tag du ønsker. For at sikre, at taget er 100 pct. tæt, laver man i dag undertag.

Der er to forskellige former for undertag: fast undertag, der kan bestå af undertagsbrædder med diffusionstæt tagpap, eller undertag af banevare, der er tyndere og leveres i ruller. De fleste undertage af banevarer er billigere end faste undertage. Fast undertag er dog den mest holdbare og sikre løsning

Der er også mange muligheder ift. tagrender. Zink-, stål- og kobbertagrender holder længere end plasttagrender, men er også dyrere. Alle vores svende har erfaring inden for arbejdet med zinktagrender, og derfor kan du spare udgiften til en blikkenslager, der skal lodde zink- eller kobbertagrender sammen, hvis du vælger tømrer- og snedkermester Martin Friis. Vi laver altid gerne en komplet løsning til dig.