Køkken

Når du skal have nyt køkken, findes der utallige løsninger. Vi kommer meget gerne ud til dig, ser det nuværende køkken, måler op og kommer med idéer til, hvordan et nyt køkken kan se ud.

Vi tager indledningsvis en snak om, hvad der kan lade sig gøre ift. jeres bolig, og herefter henvises I til en kompetent rådgiver, der kan opfylde jeres behov og ønsker ift. udseende, indretning osv.

Bordplader og låger er noget af det, der giver et køkken udtryk. Massive bordplader er flotte og har lang levetid, men kræver løbende vedligeholdelse.Granitbordplader holder næsten evigt og kræver stort set ingen vedligeholdelse, men er til gengæld dyre. Den billigste løsning er en laminatbordplade. Den er nem at vedligeholde og er slidstærk, men kan til gengæld ikke tåle varme.

På samme måde er der fordele og ulemper ved valg af låger. De massive låger giver et rustikt udseende, men kræver løbende overfladebehandlinger. Laminerede låger er nemme at rengøre, men er sårbare over for slag og stød. Malede låger kan både fås med eller uden højglanslakering. Højglanslakering giver et eksklusivt udseende, men er sarte over for fedtfingre og lignende.